médecins de l’hôpital universitaire de chicago http://pilulesfrance.com/ le Collège de l’Université du vermont de médecine

People4Change

Gelooft u dat u met uw bedrijf meer impact kan hebben op mens en omgeving? Juist door u meer te richten op de mens achter de medewerker? En door u te verbinden met de klant? Gelooft u dat u winst kunt blijven maken? Maar dan met meer oog voor de maatschappelijke impact die uw bedrijf heeft?

 

People4Change helpt bedrijven om deze maatschappelijke impact te vergroten. Dit doen we aan de hand van programmaā€™s waarbij we bedrijven en humanitaire organisaties met elkaar verbinden om samen oplossingen te zoeken voor uitdagingen en nieuwe kansen te creĆ«ren.
Meer weten? Lees verder over onze programma’s en mogelijkheden.

 

We werken vanuit deze uitgangspunten:

Samenwerking: Vanuit verbinding met elkaar oplossingen zoeken voor uitdagingen en nieuwe kansen creƫren.

Ontwikkeling: We zetten mensen in hun kracht. Door ze zelf te laten doen, ervaren en leren.

Maatwerk: Elk programma is op maat gemaakt en vindt plaats onder begeleiding van ervaren projectmanagers en coaches.

Outside-in: Door uit de eigen omgeving te stappen, ontstaat er ruimte voor vernieuwing.

 

 

Dit filmpje vertelt hoe wij dit doen en wat het oplevert
Een team van Menzis-medewerkers is in dit programma aan de slag gegaan met als doel: betere teamsamenwerking en klantgerichter werken. Samenwerken aan een casus voor Ć©n met het Leger des Heils was de opdracht. De impact was groot: het team heeft elkaar beter leren kennen, is geraakt en geinspireerd door de werkwijze van het Leger des Heils, kijkt met een frisse blik naar de eigen organisatie, en heeft concrete plannen gemaakt om het geleerde te vertalen naar het eigen werk en leven.