Nieuws

De voordelen van een stedentrip op een rijtje.

Soms is het heerlijk om even een paar dagen er tussen uit te gaan. Een weekendje weg, of een midweekje. Het kan allemaal. Je hoeft er ook geen vakantiedagen voor op te nemen. Mits je het slim plant natuurlijk. Dus wil je vaak even een kijkje nemen in een andere stad, en dan voornamelijk in een ander land, dan is dat altijd mogelijk. Een stedentrip heeft meer voordelen dan je denkt. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet voor je!

1.Je hoeft niet altijd ver weg.

Je hoeft niet altijd naar een ver land wanneer je een stedentrip gaat doen. Je kan ook heel gemakkelijk naar België of Duitsland gaan om dat kleine vakantiegevoel te krijgen. Natuurlijk kan je er ook altijd voor kiezen om naar wat meer zon te gaan zoals Spanje of Italië. Maar het mooie aan een stedentrip, je kan overal heen gaan. Van alles is een stedentrip te maken. Mits het geen 9 uur vliegen is natuurlijk. Want dan ben je alleen maar aan het reizen. Die landen moet je pakken voor de vakantie, wil je er naar toe natuurlijk.

2. Zo duur als jij wilt.

Bij een stedentrip, en eigenlijk elke vakantie, die je doet. Kan je het zo goedkoop, of duur, maken als je zelf wilt. Je kan kiezen om in een super luxe hotel te gaan zitten. Maar omdat je natuurlijk er vaak voor maar 2 a 3 nachtjes blijft. Is een wat minder luxe hotel ook altijd nog een optie. Of je huurt een leuk appartement via AirBnB en verblijft net als een local. Om de gehele ervaring compleet te maken natuurlijk. 

3. Je ziet relatief veel in korte tijd.

Omdat je er natuurlijk maar een korte tijd bent, wil je zoveel mogelijk zien. Natuurlijk wel van de dingen waar jouw interesses liggen. Dus ben jij er echt voor de cultuur, dan kan je jezelf helemaal onderdompelen in de cultuur. Wil je zoveel mogelijk lokale gerechten proeven? Dan is een culinaire route voor jou ideaal natuurlijk. Wil je gewoon kijken wat er op jouw pad komt? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kan geheel je eigen plan trekken. En dat is erg fijn natuurlijk.

4. Veel plekken afstrepen.

Omdat je relatief makkelijker een stedentrip kan boeken dan je vakantiedagen opmaken voor een vakantie, kan je veel meer landen bezoeken. Vooral voor steden is een stedentrip erg handig. Al zegt de naam het natuurlijk al. Een paar dagen volhouden is Barcelona, Londen, Dublin of Parijs is makkelijker vol te houden dan 2 a 3 weken.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén