Nieuws

Laminaat all in voor jouw kantoor

Dat thuiswerken een flinke impact kan hebben op je persoonlijke leven is niet meer dan normaal. Maar wat nu als je steeds maar aan de keukentafel of op de bank aan het werk bent en je je, na verloop van tijd, nergens meer echt kunt ontspannen omdat alles je aan je werk doet denken? Dan wordt het echt tijd voor het inrichten van een kantoor aan huis. Dat hoeft helemaal niet een complete kamer te zijn, al is dat wel extra fijn. Je kunt ook een hoek van de huiskamer confisqueren of een extra ruimte maken in de slaapkamer of op zolder. Het is in ieder geval fijn als je een echte werkplek hebt. Heb je de luxe van een complete kamer? Laat er dan gelijk een goede vloer in leggen. Laminaat all in is ook zeer geschikt voor jouw thuiskantoor.

Laminaat all in is ideaal!

En je hoeft je handen er ook nog eens niet aan vuil te maken. Laminaat all in wordt namelijk voor je gelegd. Het laminaat, de ondervloer, de plinten, het leveren en het leggen is allemaal inbegrepen bij laminaat all in. Dit zorgt ervoor dat je werkkamer ook daadwerkelijk áf is als de experts van De Laminaat Expert er klaar zijn. Er liggen geen plintjes meer waar nog iets mee moet en ook het verpakkingsmateriaal wordt keurig afgevoerd. Het is een kwestie van stofzuigen en inrichten en je kunt aan het werk in je eigen kantoor.

Grijp nu je kans en vervang de vloer op kantoor

Het is nu een rare periode. Jouw medewerkers en jij werken allemaal vanuit huis en je kantoor staat (dus) leeg. Dat is een treurig gezicht, maar het biedt ook perspectieven. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om de complete vloer op kantoor te laten vervangen zonder dat je medewerkers gestoord worden in hun werk. Laminaat all in is ook zeer geschikt voor deze klussen. Kies dus voor laminaat en niet meer voor tapijt. Met een goede ondervloer heb je dan geen last van een "hol" geluid.

Want dat is vaak de reden dat kantoren kiezen voor tapijt

Een harde vloer kan zorgen dat ieder geluid dubbel zo hard lijkt te klinken. Zit je aan de telefoon, dan kan de ruimte om je heen klinken als een echoput. Met de juiste ondervloer wordt een groot deel van deze geluiden goed gedempt en kun je dus in een stofvrije omgeving gewoon aan het werk. Want dat tapijt eruit, dat gaat veel niesbuien schelen!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén