We hebben afgelopen jaar wel het één en ander gemist als het om feestjes gaat. Nu is het tijd om dat in te halen. Onthoud wel dat we nog steeds voorzichtig moeten doen en ons aan de geldende maatregelen moeten houden, zo kunnen we weer van elkaar en het leven genieten. Op de website van de overheid staat precies vermeld hoe alles nu zit en welke regels er van kracht zijn. Goed, dan kunnen we nu over naar de vieringen. Want we hebben wel wat in te halen. Lees je mee?

SinterKerstenNieuw

Laten we beginnen met de aller duidelijkste feesten: Oud en Nieuw, Sinterklaas en Kerstmis. Veel van deze feesten vieren we voornamelijk om de gezelligheid en als we eerlijk zijn maakt het dan ook niet zoveel meer uit wánneer ze precies gevierd worden. Nu dus! De feestdagen die ik zojuist noemde, worden al veel vaker gecombineerd. In Amsterdam is het zelfs een standaard feest geworden midden December om op 1 avond, ieder uur Oud en Nieuw te vieren met aftellen en al! Maak samen surprises en kijk naar allerlei manieren om dit zo leuk mogelijk te maken. Je kan de cadeaus verstoppen in opvulmateriaal.

Overgewaaid uit de US

Er worden nogal wat feestjes gevierd, niet alleen hier maar ook in de rest van de wereld. Het wordt steeds populairder om feestjes van andere werelddelen hier te vieren. Kijk maar naar het wereldberoemde ‘Fourth of July’ feest in Amerika, ook wel Onafhankelijkheidsdag genoemd. Dat is een waar spektakel natuurlijk, met barbecues en vuurwerk. Tijd om zulke feestjes ook hier te organiseren. Al is het in ons geval alleen maar zodat we (op een veilige manier) weer samen kunnen komen en kunnen genieten van het zomerse weer. Daar misstaat een barbecue of avond vol goede muziek en lekkere drankjes zeker niet

Persoonlijke vieringen

Dan zijn er als laatste nog de persoonlijke vieringen die we gemist hebben, denk aan verjaardagen en babyshowers bijvoorbeeld. Ook daar moet bij stilgestaan worden. Versier de boel en sla cadeaus in. Zorg voor mooie verpakkingen en als iets verzonden moet worden, kijk dan op de website van Vermeij voor stevige dozen en extra opvulmateriaal. Zo voorkom je beschadiging en weet je zeker dat je cadeautje een lag brengen op het gezicht van de persoon die in het zonnetje wordt gezet. Iedereen een feestmuts op, waar is de beschuit met muisjes, hoeveel jaar werd je ook alweer? Het feest kan beginnen!