Tegenwoordig bestellen we veel meer online dan dat we al deden. Voor een bezoek aan de winkelstraat dienen we hier een winkel afspraak voor te maken en is het nog maar de vraag of je in de winkel de juiste producten kunt vinden. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product, is het daarom ook veel gemakkelijker om een product online op te zoeken.

Door de massale aankopen online hebben de webshops en postbezorgers het erg druk en dienen ze alle orders zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending. Een juiste verpakking van het pakket is hierbij erg belangrijk, omdat je wilt voorkomen dat de producten tijdens de bezorging schade oplopen. In dit blog vertellen we je meer over hoe jij je producten veilig en gemakkelijk kunt verpakken, zodat deze gereed is voor verzending en zonder schade geleverd wordt bij je klanten!

Zorg voor het juiste verpakkingsmateriaal

Wanneer je producten gaat verzenden, is het van belang dat je gebruikt maakt van het juiste verpakkingsmateriaal. Zo zou je kunnen kiezen voor plastic zakken die je kunt gebruiken om kleding of andere niet-breekbare producten te verpakken, maar kun je voor zwaardere producten die wellicht kunnen beschadigen toch beter gebruik maken van dozen. Je kunt kiezen voor donzen met een enkele golf, met een dubbele golf, driehoek kokerdozen en kun je ook kiezen voor brievenbus- of postdozen, waarmee je gemakkelijk en voordeliger kleinere pakketten kunt versturen. 

Naast het juiste verpakkingsmateriaal, is er ook nog een mogelijkheid om extra stevigheid te bieden aan de bestelde producten. Met het gebruik van luchtkussens in de pakketten breng je stevigheid aan, kunnen de pakketten eerder tegen een stootje en lopen de producten geen schade op!

Voorkom schade, maak gebruik van luchtkussens!

Met luchtkussens creëer je opvulmateriaal voor de pakketten. De plastic- luchtkussen zakken zijn gevuld met licht en beschermen de zendingen tegen beschadigen of breken. De producten hebben geen mogelijkheid om te bewegen is de kans op schade vele malen kleiner, wat zowel voor jou als voor de klant erg belangrijk is en beide partijen tevreden kunnen zijn met de verzending en het product. Je kunt gemakkelijk zelf luchtkussens creëren, door de aanschaf van een luchtkussenmachine voor in je onderneming!

Een luchtkussenmachine aanschaffen

Je kunt gemakkelijk zelf een luchtkussenmachine aanschaffen en deze gebruiken in je eigen onderneming. Het vulmateriaal wordt gemakkelijk gecreëerd door simpelweg de machine aan te zetten en de kussens op te blazen, zodat de zendingen veilig verzonden kunnen worden. Het voordeel van het zelf creëren van luchtkussens is dat de machine en de kussens tot het moment van gebruik erg weinig ruimte in beslag nemen, waarna je indien nodig zoveel mogelijk luchtkussens kunt maken als je maar wilt! Je hebt de productie van het opvulmateriaal in eigen hand, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel je nodig hebt en de zendingen zo snel mogelijk gereed kunt maken!