bosch boormachine

Heb je binnenkort een grote of kleine klus? Dan is een Bosch boormachine natuurlijk onmisbaar. Het is al jarenlang een klassieker onder het gereedschap, omdat ze geschikt zijn voor elke klus en de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden. Natuurlijk is er ontzettend veel variatie in soort, maat en prijscategorie. Zo zijn er klopboormachines, combihamers en slagmoermachines; en allemaal tegen scherpe prijzen verkrijgbaar. Een Bosch boormachine gaat geen klus uit de weg en zijn dus het ideale gereedschap voor elke klusser!

Over Bosch boormachine

Als we het hebben over kwalitatief goed gereedschap, kan Bosch boormachine niet ongenoemd voorbij gaan. En dat is uiteraard met een reden. Het Duitse merk begon in 1886 in Stuttgart en heeft een zeer lange geschiedenis van ervaring en innovatie. Zoals ieder bedrijf begonnen ze klein, maar inmiddels staat Bosch bekend als hét merk voor een goede prijs kwaliteit verhouding – met nadruk op die kwaliteit, die niet te evenaren is. Dit geldt voor vele elektronica, maar het merk blinkt vooral uit als het gaat om de Bosch boormachine waar elke klusser een speciaal plekje in zijn hart voor heeft.

Soorten Bosch boormachine

Naast de welbekende Bosch accuboormachine waar Bosch vooral bekend om staat, heeft het merk voor de zwaardere boorklussen ook een lijn met klopboormachines. Dit is de Bosch boormachine die goed kan boren in hout, gips, metaal, steen én licht beton. Ook hebben de boorhamers die zowel boren als beitelen in bijvoorbeeld hard steensoorten en hard beton. Zo kun je eindelijk stoppen met uitstellen en dat gaatje boren in die ene stenen muur, zodat je je muurdecoratie eindelijk in evenwicht kan brengen; toch die rare constructie in metaal maken waarvan je dacht dat het nooit zou lukken; met een goede Bosch boormachine krijg je het allemaal voor elkaar! Voor al het andere is er de Bosch multitool.

Naast de verschillende soorten bedoeld voor verschillend materiaal, zijn er natuurlijk ook veel formaten Bosch boormachine die daardoor in andere prijscategorieën vallen. Dit is erg voordelig als je niet vaak klust maar als je dan toch een keer aan de slag gaat, het wel helemaal goed wil doen – of juist om een grote investering te doen in iets wat écht lang meegaat, als je weet dat je de boormachine heel veel zult gaan gebruiken. Voor iedere soort en maat doe-het-zelver of professional is er wel een Bosch boormachine die precies kan wat jij nodig hebt, die perfect in jouw handgreep past, en die lange tijd met je meegaat voor een prijs die jij kan missen.