Pontmeyer

Als je aan een verbouwing gaat beginnen dan zijn er een paar dingen die je kunt doen. Je kunt iedere keer weer naar de lokale bouwmarkt rijden voor je materialen of je bestelt alles online bij Pontmeyer. Je kunt dan ook weer twee dingen doen. Je kunt alles laten leveren door Pontmeyer óf je kunt alles afhalen in een van de 48 (!) drive-in-afhaalcentra in Nederland. Daar staat alles wat je besteld hebt voor je klaar, zodat je het kunt ophalen op je eigen tijd en dus wanneer het jou het best schikt. Pontmeyer is dus een grote speler op het gebied van bouwmaterialen in Nederland. De kwaliteit en de kennis bij Pontmeyer is dusdanig dat je er wel van onder de indruk moet zijn.
Pontmeyer

Pontmeyer is er voor de professional en voor de doe-het-zelver

Als professional zul je over het algemeen gebruik maken van de grote bouwmaterialenhandels en -groothandels in Nederland. Maar af en toe is het gewoon heel handig dat er een Pontmeyer in de buurt van je klus zit. Je bestelt je spullen online en kunt ze (bijna) direct afhalen of laten bezorgen. Voor de doe-het-zelver is dit ook een ideale constructie. Je kunt bij dit bedrijf niet alleen je spullen bestellen, maar door de grote kennis van zaken kunnen ze je nog veel verder helpen.

Pontmeyer heeft alle bouwmaterialen in huis

En daar worden de klussers gelukkig van. Want als je iedere keer moet wachten tot iets weer leverbaar is, dan schiet je klus voor geen meter op. Pontmeyer heeft heel goed in de gaten dat het belangrijk is dat je materialen zo snel mogelijk geleverd of afgehaald kunnen worden. Door een goed systeem kan het dus zijn dat de door jou bestelde materialen van de andere kant van Nederland naar jouw afhaalpunt gebracht worden. Zo kun je altijd weer verder met je klus.

Een drive-in-afhaalcentrum: Pontmeyer snapt het!

Wanneer je veel bouwmaterialen nodig hebt, dan wil je niet alles op een winkelwagentje moeten laden voor je de spullen in de auto of op de aanhanger kunt leggen. Pontmeyer snapt heel goed dat dat niet handig is. Daarom zijn alle 48 afhaalcentra in Nederland voorzien van een drive-in. Je rijdt daar dus heel gemakkelijk naar binnen om je spullen goed en veilig te kunnen inladen. Zo blijven jij en je materialen, ook in een Hollandse stortbui, gewoon droog en gun je jezelf de tijd om alles goed vast te zetten.