trouwauto huren

Voor de mooiste dag van je leven, mag je in stijl aankomen. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een prachtige trouwauto? Lees dan gauw verder, in dit artikel lees je namelijk alles over een trouwauto huren. Bezit niemand in jouw vrienden en familiekring een oldtimer of luxe bolide voor deze bijzondere dag? Dan kun je zeer eenvoudig jouw droomauto huren voor jullie trouwfeest.

Jouw droomauto

Heb jij altijd al gedroomd om op jouw bruiloft aan te komen in een Jaguar, Mini of andere bijzondere wagen? Het is dan een kwestie van eenvoudig googelen naar automerk en verhuurders. Droom jij ervan om te rijden in een oldtimer? Er bestaan speciale verhuurbedrijven die oldtimers verhuren voor deze bijzondere dagen. Zo kun jij in een leuk geel Volkswagen busje aankomen bij het gemeentehuis of op de feestlocatie.

Inclusief of exclusief

Het is belangrijk om verschillende verhuurders van trouwauto’s te vergelijken. Een trouwauto huren komt namelijk vaak met vele extra’s. Zo kun je bij sommige verhuurders direct een chauffeur inhuren of een mooie bloemenkrans voor op de auto. Het is aan te raden om daarom altijd verhuurders van trouwauto’s te vergelijk. Ga in contact met de verhuurder(s) en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Prijsbepalingen

De prijzen voor een trouwauto huren variëren enorm. Het is mogelijk om de trouwauto voor enkele uren te huren of zelfs voor een dag. Afhankelijk van de duur van de huur verschillen de prijzen. Een borgsom wordt ook standaard berekend wanneer je een trouwauto wilt huren. Deze som krijg je na het inleveren van de auto direct terug.
Veel verhuurders laten op hun website de tarieven zien. Zo krijg je direct een goede indruk van waar je aan toe bent. Ook kun je een persoonlijke prijsbepaling opvragen bij de verhuurders.

Voorwaarden

Plan jouw droombruiloft met een gehuurde trouwauto. Zo kun je stralend op jouw bruiloft aankomen. Een trouwauto huren is erg eenvoudig en zeer flexibel. Je gaat namelijk akkoord met fijne voorwaarden voor jou en de verhuurder. Zo is het mogelijk om opgehaald te worden in de huurauto en hoef je in veel gevallen de auto niet zelf terug te brengen, maar wordt deze speciaal weer op locatie opgehaald. Geniet van duidelijke voorwaarden en betrouwbare overeenkomsten.

Twijfel je nog of je de oldtimer van je oom wilt lenen of zelf een trouwauto gaan huren? Een trouwauto huren geeft je veel vrijheid en je geniet van duidelijke voorwaarden. Maak jouw bruiloft onvergetelijk met de trouwauto van jouw dromen.