reistas op wielen

Gemak dient de mens, en dat geldt zeker al we op reis gaan. Reizen, vooral die naar verre oorden, is al een drukke aangelegenheid waarbij je aan veel moet denken. Je zal niet de eerste zijn die al bekaf is voor hij zelfs maar het vliegtuig instapt. Dan is het natuurlijk we fijn als de reis zelf zo comfortabel mogelijk kan verlopen. En reistas op wielen helpt daar zeker bij. Geen gesjouw van zware koffers aan je armen of in je handen. Nee, je trekt gewoon je reistas op wielen achter je aan naar de incheckbalie. Wel zo makkelijk en het voorkomt ook nog eens dat je met spierpijn of rugklachten op je bestemming aankomt.

Reistas op wielen: lekker ruim

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo snel om was toen de koffertjes op wielen verschenen. Ik vond ze te klein. Ik reis namelijk met een uitgebreide bagage. Dat komt omdat ik altijd het zekere voor het onzekere neem. Dus heb ik warme kleding mee voor koude dagen en dunne kleding voor warme. Reserve goed en reserve handdoelen zijn ook altijd standaard in mijn bagage. En ik houd van boeken, ondanks ereaders dus die gaan ook in grote hoeveelheden mee. Je kunt wel raden dat ik me dus te pletter sjouw. Dat kan ook anders, dat realiseerde ik mij ook. Zeker als je naar het aanbod van reistassen op wieltjes kijkt dan is de keus eigenlijk makkelijk. Het zijn niet meer alleen van die kleine koffertjes waar nauwelijks iets in kan. Als ze het hebben over een reistas op wielen dan bedoelen ze dat ook. Die reistassen hebben inmiddels echt het formaat van hun tegenhangers zonder wielen. Met andere woorden: je kan er lekker veel instoppen.

Reizen in stijl

Het leuke is dat een reistas op wielen niet meer zo’n log, lelijk ding hoeft te zijn. Ook reistassen gaan met hun tijd mee. Niet alleen qua ruimte en gemak maar ook qua uitstraling en kleur. Dan loop je tenminste niet voor gek. Met het handige, inschuifbare handvat kun je makkelijk de trap op als er in jouw eenvoudige hotelletje geen liften zijn. Met even groot gemak trek je het handvat weer uit om naar je volgende bestemming te lopen. Omdat de reistassen helemaal open ritsen kun je aan beide kanten spullen kwijt. Ook grote zaken die je misschien mee wilt nemen. Een reistas op wielen is je ideale reisgezelschap. Want zoals gezegd: gemak dient de mens!