strik kopen

Als gewoontedieren hebben wij mensen de neiging om altijd hetzelfde te doen. We kopen hetzelfde eten, we drinken dezelfde drankjes en we schaffen regelmatig dezelfde soort kleding aan. Je hebt vast wel een paar mensen in je directe omgeving die je vrijwel direct herkent aan hun kledingstijl. Zelf heb ik me daar ook schuldig aan gemaakt. Dag in dag uit ging ik naar kantoor in mijn donkerblauwe of zwarte pak compleet met stropdas. Ik verveelde mezelf met de saaiheid van mijn outfit. Daarom besloot ik op een paar manieren mijn alledaagse look om te gooien. Vandaag ga ik je vertellen hoe ik dit gedaan heb door kleine aanpassingen door te voeren.

De stropdas eens vervangen

Zoals ik al zei, draag ik dagelijks een stropdas bij mijn pak. In mijn garderobe vind je een spectrum blauwe stropdassen met een paar zwarte exemplaren ertussen. Tijd voor kleur en tijd voor verandering. Ik besloot online wat andere accessoires te bestellen. Bij GENTS hebben ze aan groot aanbod herenkleding. Daar heb ik een paar stropdassen in verschillende kleuren besteld. Ik besloot om ook een strik te kopen. Een strik kopen was zelfs voor mij een behoor gewaagde zet, maar waarom eigenlijk niet? Met zelfvertrouwen heb ik geklikt om de strik te kopen. De eerstvolgende feestelijke dag ben ik trots als een pauw met mijn strik naar werk gegaan. Niet iedereen kon het waarderen, maar ik kreeg wel een lading complimentjes! Dus draag jij ook altijd een stropdas? Gooi het roer eens om! Een strik kopen bij GENTS is echt een aanrader.

Mixen en matchen

Een ander onderdeel van mijn kledingstijl dat ik wilde veranderen, was mijn pak. Ik heb eigenlijk altijd alleen donkerblauwe of zwarte pakken gedragen. Het is niet eens zo dat het moet van mijn werk. Daar loopt iedereen ook gewoon in hun overhemd of trui. Ik besloot dat ook eens te gaan doen. Toen ik mijn stropdassen en strip ging bestellen bij GENTS, heb ik gelijk een pullover en wat kleurrijke overhemden in mijn mandje gegooid. Voordat ik lukraak ging mixen en matchen, heb ik eerst de nodige research gedaan. Ik wilde natuurlijk niet voor aap lopen. Diverse filmpjes over stijl en modeblogs hebben mij voorzien van de nodige kennis. Ik besloot voor redelijk veilig te gaan de eerste keer. Mijn colbert bleef in de kast hangen. Op mijn zwarte pantalon droeg ik een gestreept overhemd met daarover heen de pullover. Ik zag er goed uit – al zeg ik dat zelf. Bovendien zat het ook nog eens ontzettend comfortabel!

Na deze ervaring ben ik erachter gekomen dat je af en toe de sprong in het diepe moet nemen – hoe ondiep het water ook uiteindelijk zal zijn.