werkspot

Het is de afgelopen jaren eenvoudiger geworden om als zelfstandig ondernemer je doelgroep te vergroten. Tot voor kort richtten de vakmannen zich echter alleen tot hun eigen klantenkring. Daarbij was er alleen sprake van mond-tot-mondreclame. Door de opkomst van Werkspot kan de zelfstandig ondernemer gemakkelijker aan werk en opdrachten komen. Tevens is het voor de mensen die niet van klussen houden ook een uitstekende oplossing. Ze kunnen eenvoudig hun klus uitbesteden aan een vakman naar keuze. Werkspot klinkt als muziek in de oren van zowel de amateurklusser als de ervaren vakman

Mijn ervaring

Ik vond dat mijn keuken wel weer aan een schilderbeurt toe was. Toevallig werd ik het weekend daarvoor door mijn buurman gewezen op Werkspot. “Kijk daar maar eens op”, zei hij adviserend. Braaf volgde ik zijn advies op.en ging vervolgens op onderzoek uit. Eerst bekeek ik de website van Werkspot zelf, maar daarna ook diverse forums voor reviews van anderen. Men was erg positief en het voelde erg vertrouwd aan. Ik besloot dus om ook mijn klus online te zetten en wachtte vervolgens op een reactie van een beschikbare vakman. Al snel waren er 4 verschillende schilders die graag mijn klus wilde doen. Daaruit koos ik voor de goedkoopste en naar mijn mening de betrouwbaarste.

Hoe werkt Werkspot?

Zoals de titel al verklapt: Werkspot koppelt klusjes aan vakmannen. Men kan heel eenvoudig en vrijblijvend een klus plaatsen op Werkspot. Vervolgens reageren de geïnteresseerde vakmannen meestal binnen 24 uur op jouw klus. Daaruit kan jij als consument er één uitkiezen. Tevens kun je ze eenvoudig vergelijken op bijvoorbeeld ervaring, prijs, reactie en reviews. Je kan zelf kiezen met wie je contact opneemt. Daardoor is de kans erg groot dat je als consument erg tevreden kan zijn nadat de klus geklaard is.

De perfecte matchmaker

Volgende keer hoef je niet meer lang na te denken als er je een klus te wachten staat. Zet je klus online en kies één van de beschikbare vakmannen bij jou in de buurt. Werkspot is de perfecte matchmaker op het gebied van klusjes. Het is voordelig voor zowel de vakmannen als voor de amateurklussers. Er zijn al meer dan 2 miljoen klussen verricht door vakmannen die zich hebben aangeboden via Werkspot. Dat laat zien dat het erg populair is en als uitermate prettig wordt ervaren. En die mening kan ik delen. Voel je vrij om is te gaan rondneuzen op de website van Werkspot en bekijk wat reviews van anderen.