Kerst is om de hoek. Dat betekent natuurlijk gezelligheid. Daarvoor is natuurlijk het een en ander voor nodig. Zoals familie en vrienden. Die moeten natuurlijk aanwezig zijn om het gezellig te maken. Lekker spelletjes spelen, voor de openhaard opwarmen. Ook dikke kerstsokken aan. Zo een afschuwelijke kersttrui. Dat maakt toch een hele sfeer! Samen de kerstboom optuigen. Het hele stekje gezellig maken.

Hoe maak ik het gezellig?

Het hele stekje gezellig maken. Dat kan natuurlijk al heel makkelijk. Lichtjes en kaarsjes doen al heel wat! Zo kan je LED verlichting kopen bij besled.nl. Bijvoorbeeld leuke Led strips die je op kan plakken en makkelijk uit en aan kan zetten. Of led dimmers die werken op sensoren. Dat maakt de hele kerst helemaal gezellig! En waarom op besled.nl? Die vraag is heel makkelijk te beantwoorden. Besled heeft van alles! Je hebt genoeg keus om de perfecte lampjes te halen voor de perfecte sfeer. Daarnaast is er een grote black Friday sale! Dat komt toch helemaal perfect uit! Er is een bedenktijd van 100 dagen, een snelle levering en maximale garantie! En hoe komt die prijs zo laag? Omdat ze geen kosten verwerken die horen bij een showroom, zoals personeel en rekeningen.

Massaal gaan kopen

Zo zijn wij met de familie en vrienden massaal op besled gaan kijken. Hier vonden we veel leuke dingen. Ik heb gelijk de LED strips bestelt. Het is leuk voor kerst en wanneer de kerst klaar is kan ik ze altijd ophangen in mijn kamer. Dan wordt mijn kamer ook een beetje gezellig. Daarnaast keken we ook naar lichten voor in de tuin. Waarvan er veel soorten waren die leuk in de tuin passen. Het maakt de hele sfeer!

Fanatiek spel

Nadat alle lichten massaal zijn ingekocht zijn we het huis gezellig gaan maken. De kerstboom is opgetuigd, de lichten werden opgehangen en de koekjes werden gebakken. Zo een heerlijke geur van koekjes door het huis maakt je al gelijk vrolijk. Het leukst van alles vind ik dat we allemaal samen zijn. Verhalen worden uitgewisseld er wordt hard gelachen en veel wijn gedronken. Het is toch zo gezellig. Spelletjes spelen tot laat in de avond. Iedereen die fanatiek mee doet. Zelf ben ik een fanatiek persoon en kan ik niet zo goed tegen mijn verlies. Aan de ene kant heel goed dat ik wil winnen aan de andere kant kan dat wel de sfeer verpesten. Dus dat moet ik proberen niet te doen. Anders gaat de leuke sfeer die we hebben gecreëerd eraan.