goedkope vakantie Griekenland

Griekenland: Dé reisbestemming van 2019

Ben jij nog op zoek naar een leuke reisbestemming om deze zomer jouw vakantie te vieren? Kijk dan ook eens naar het prachtige Griekenland. Een goedkope vakantie Griekenland is online makkelijk te vinden. Met de vele verschillende aanbieders kan ook jij dit jaar heerlijk vertoeven op één van de prachtige stranden die Griekenland te bieden heeft zonder dat het je een rib uit je lijf moet kosten. Griekenland is niet alleen een hele populaire bestemming, het is ook nog eens zeer budget vriendelijk. Griekenland voldoet aan alle eisen waar aan een perfecte vakantie moet voldoen. Heerlijk weer? Check! Verrukkelijke maaltijden in leuke restaurantjes? Check! Mooie hotels met zwembaden, pal aan het strand? Check! Betaalbaar? Check! En zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen. Wat houdt je tegen om dit jaar naar dit zon overgoten land op vakantie te gaan?

Zon, zee, strand en 1000 eilanden

Griekenland staat bekend om haar vele prachtige eilanden. Oké, het zijn er niet precies 1000 maar er zijn genoeg mooie eiland om heerlijk luxe te vertoeven tegen een zachte prijs. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope vakantie Griekenland zijn er een aantal eilanden waar je tegen een kleine prijs een heerlijke vakantie kunt hebben. Er zijn ook een aantal eilanden die je beter kunt overslaan. Althans, deze bezoeken is natuurlijk ontzettend leuk, maar het verblijf is in vergelijking met andere Griekse eilanden veel goedkoper. Eilanden zoals Santorini en Mykonos vallen onder de duurdere opties. Omdat de accommodatie mogelijkheden hier beperkter zijn dan op andere eilanden kunnen de overnachtingen vaak een flinke duid in het budget zijn. Ga daarom voor één van de andere, even prachtige, bestemmingen. Eilanden zoals Kreta, Kos, Zakynthos, Thasos en Patmos zijn zeer betaalbaar. Cultuur snuiven, zonnen en ultiem genieten: Griekenland heeft het allemaal. Met de rijke historie waarover het land beschikt, de Griekse mythologie, de prachtige eilanden, de adembenemende natuur en de heerlijke stranden is dit de perfecte bestemming om even volledig te resetten in Griekenland. Nieuwe energie op doen en volledig uitrusten zodat je straks, wanneer je weer terug bent in Nederland, er weer vol tegen aan kunt gaan!

Hoe boek je het meest voordelig je vakantie naar Griekenland?

Griekenland is slechts op een kleine 3 tot 3,5 uur vliegen vanaf Nederland, afhankelijk van de exacte bestemming binnen Griekenland waar je naar toe wilt gaan. Omdat het een vrij korte afstand is zijn de vluchten daarom ook goed betaalbaar. Je kunt al retourvluchten vinden vanaf een 88 euro. Als je last minute nog voor de zomer wilt boeken kunnen de vluchtprijzen echter al een stuk hoger liggen. Probeer dan op zoek te gaan naar all inclusive pakketten die een combinatie bieden van vlucht en accommodatie. Je komt dan meestal een stuk goedkoper uit dan als je alles los van elkaar boekt. Ben je van plan om pas na 3 maanden op vakantie te gaan vanaf de datum dat je een vakantie online zoekt kun je wel kijken naar de opties voor een losse vlucht en losse accommodatie.