Als ik met mijn vader door de MediaMarkt loop, ben ik hem binnen de kortste keren kwijt. Na een aantal rondjes lopen door de winkel heb ik hem vaak weer gevonden. En dan vertelt hij mij dat hij nog eventjes nodig heeft om rond te kijken. ‘Heb je niet al lang genoeg rondgekeken?’, denk ik dan. Maar eigenlijk heeft hij ook gelijk. Gadgets zijn hartstikke leuk! Ik shop ook vaak genoeg voor gadgets, alleen doe ik dat online. Dus tegenwoordig laat ik hem lekker zijn gang gaan en ga ik vast een wijntje drinken op een terras als het me te lang duurt. Of op het terras met mijn laptop online naar gadgets shoppen! Wil je weten wat mijn favoriete gadgets zijn? Lees dan snel verder.

Mijn koffiezetapparaat

Een dag is voor mij niet begonnen zonder een goede kop koffie. En dit geldt voor meer mensen. Daarnaast hou ik ongelooflijk veel van bakken. En wat is er nou het allerlekkerst bij een bananenbrood, cheesecake of muffin? Inderdaad, een cappuccino! Omdat ik zo hou van koffie en bakken, heb ik laatst een geweldig koffiezetapparaat aangeschaft. Namelijk zo’n groot barista-apparaat die ze ook in koffietentjes vaak hebben. Ik snap dat niet iedereen plek heeft in zijn/haar keuken voor zo’n apparaat maar ik ben helemaal fan ervan! Als ik visite heb kan ik de lekkerste (en mooiste) koffiezetten met mijn zelfgebakken creaties erbij. En daarnaast is het ook nog een geweldig decorstuk in mijn keuken. Het is namelijk een prachtig glimmend ding.

Mijn game pc

Daarnaast ben ik ook gek op mijn game pc. Deze heb ik inmiddels al een tijdje, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het een van mijn beste aankopen ooit is. Ik vind het heerlijk om, als ik een dag/weekend/week vrij ben, te gamen met vrienden. Online kan je met elkaar spelen en tegelijkertijd met een koptelefoon tegen elkaar praten. Dus, wie zegt dat gamen niet sociaal is? En daarbij is het gewoon heel goed om soms ook een momentje van ontspanning te nemen. Dit is goed voor je humeur, eventuele stress en je energielevel!

Mijn computer

Tot slot is mijn computer een van mijn favoriete gadgets. En daarnaast is het ook nog eens een van mijn meest gebruikte gadgets. Ik gebruik het namelijk voor mijn studie en mijn werk. Dit is natuurlijk niet waarom het mijn favoriete gadget is. Dat komt voornamelijk doordat ik ook heel erg hou van fotograferen. En mijn computer is mijn opslagplaats voor al mijn foto’s. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe door mijn oude foto’s te scrollen. Dit zijn natuurlijk allemaal herinneringen van vakanties of feestjes en ik word hier altijd erg blij van. En voor het bewerken van foto’s is een goede laptop ook super handig!