Nubikk

Op het gebied van herenschoenen staat er voor mij maar één merk bovenaan, namelijk de Nubikk herenschoen. Dit merk heeft in een zeer korte tijd van 6 jaar zijn weg naar de top gevonden. Zo heeft Nubikk zowel de Nederlandse, Duitse en de Belgische markt veroverd. De gedachte achter de schoenen bestaat uit het idee dat deze schoen in het dagelijks leven voor elke gelegenheid geschikt moet zijn. Denk aan een nette look waarbij de Nubikk schoenen onder een pak moeten passen, maar ook de meer casual look waarbij de schoenen wat sportiever en hipper mogen zijn. Op deze manier richt dit merk de producten op een zo’n groot mogelijke doelgroep. Ook is het natuurlijk mogelijk verschillende modellen aan te schaffen zodat je er niet alleen door de week maar ook in het weekend perfect uit ziet. Daarnaast is bijna elke schoen in verschillende kleuren te verkrijgen waardoor er voor iedereen een geschikt model te vinden is.

Nubikk schoenen hebben een jeugdige look

Zoals ik hierboven al heb aangegeven zet Nubikk vol in op de jeugdige speelse look. Zo hebben de schoenen gekleurde zolen, mooie gespen en speelse patronen verwerkt in het leer. Ook bestaan er in de collectie van Nubikk schoenen die heel grof zijn. Deze schoenen hebben bijvoorbeeld dikke zolen en grote harde gespen en sluitingen. Zo heeft iedereen zijn eigen smaak. Echter probeert dit merk ook om de schoen een klassiek karakter mee te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veteroogjes en een wat rustiger uiterlijk.

Laat je inspireren

Voordat je een keuze maakt voor een van de vele schoenen uit de Nubikk collectie, is het verstandig om voor jezelf te bepalen wat je zoekt. Zo moet je bedenken of je voor een nette schoen gaat of toch de wat ruigere schoen. Daarnaast moet je de kleur, het type leer en het model al enigszins in je hoofd hebben voordat je gaat kiezen. Zo heb ik namelijk wel eens een aankoop gedaan die ik de dag erna eigenlijk helemaal niet meer wilde en dit is zonde. Al kan ik mij niet voorstellen dat een model van Nubikk niet bevalt! Zelf heb ik meerdere paren van dit merk en ik kan je zeggen dat ik hier heel tevreden mee ben. Natuurlijk heeft de prijs van de Nubikk schoenen uiteindelijk ook te maken met je definitieve keuze voor een nieuw paar. Echter zijn de schoenen van Nubikk zeer goed betaalbaar, zeker wanneer je beseft wat voor een hoogwaardige kwaliteit je krijgt.