opbouwspots

De badkamer is een plek waar je tot rust kunt komen. Even een heerlijk moment voor jezelf onder de douche of uitgebreid in bad. Het is dan ook erg fijn als de badkamer er precies zo uit ziet zoals jij dit graag wilt. Dat het die sfeer ademt waar jij voor staat, op het gebied van de decoratie in de badkamer, maar zeker ook op het gebied van de verlichting. Om de badkamer jouw persoonlijke tintje mee te geven op het gebied van verlichting zijn opbouwspots echt een aanrader.

Een mooi geheel

Opbouwspots onderscheiden zich van andere verlichting doordat ze onder het plafond zichtbaar zijn. Hiermee worden ze niet weggewerkt, maar vormen ze juist een onderdeel van de hele badkamer. Door te kiezen voor opbouwspots die qua materiaal en kleurstelling passen bij de inrichting van de badkamer vormt dit een prachtig geheel bij elkaar.

Accenten leggen

Het bijzondere van deze vorm van verlichting is dat je zelf bepaalt waar jij de accenten op wilt leggen in de badkamer. Hou je van een mooi kunstwerk aan de wand van de badkamer en wil je deze extra belichten? Geen probleem met deze vorm van verlichting. Of wil je juist een gedeelte van de badkamer wat donkerder houden, zoals bijvoorbeeld het bad waarin je tot rust wilt komen? Stel de spots precies zo af zoals jij dit prettig vindt. Naast de accenten die je wilt leggen, kun je ook zelf de lichtsterkte bepalen. Licht dimmen of juist extra kracht meegeven, precies zoals jij dit wilt.

Een metamorfose binnen een dag

Door deze vorm van verlichting aan te schaffen geef je binnen een dag jouw badkamer een totale metamorfose. Door leuker en slimmer om te gaan met de verlichting zul je jouw badkamer niet meer herkennen. Zeker als je hier nog enkele nieuwe accessoires aan toevoegt die je extra kunt uitlichten voelt het alsof je een compleet nieuwe badkamer hebt. Los van de lichtaccenten kun je ook afwisselen met het totale lichtplan. Dit door de spots af en toe op een geheel nieuwe manier in te stellen. Zowel in positie als qua lichtsterkte, hiermee tover je binnen vijf minuten een hele nieuwe badkamer tevoorschijn. Een fijne manier om creatief bezig te zijn met licht. Daarnaast geeft het ook nieuwe energie doordat de afwisseling binnen de badkamer je vrolijk stemt. Opbouwspots zorgen voor een totaal nieuwe badkamer binnen vierentwintig uur. Kleine investering, weinig inspanning, maar gegarandeerd meer woongenot!