Je ziet het altijd langs komen op Pinterest, en vooral ook op Instagram. Die over de top mooie gedekte tafels waar je alleen maar kwijlend naar kan kijken. Want ja, zoiets zal je niet snel bij jezelf zien. Of wordt dat misschien verleden tijd. Het is namelijk niet alleen meer voor restaurants om gigantisch mooie gedekte tafels te hebben. Door de vele keuzes aan borden en bestek, kan je ook thuis zorgen voor een mooie gedekte tafel.

Zonde om er van af te eten.

Soms zit je wel eens door jouw Instagram, of jouw Pinterest, feed te scrollen en kom je alleen maar super mooie gedekte tafels tegen. Super mooi servies met precies het juiste bestek erbij. Mooie glazen waar de drankjes in geschonken zijn en tafelstukken waar je u tegen zegt. Je kan het bijna niet geloven dat iemand dit zo uit de losse pols op tafel heeft gekregen. Het zou zelfs bijna zonde zijn om er vanaf te eten omdat alles dan verplaatst en vies wordt. Het liefst wil je het zo laten staan. Gelukkig zijn daar dan de foto’s nog voor. Maar soms zie je het ook in restaurants. Super mooie borden, die dan ook nog eens super mooi zijn opgemaakt met eten, die dan voor je neus worden gezet. Je wilt het bijna niet eens aanraken, maar je veranderd wel in die ene vervelende persoon die eerst tien duizend foto’s wilt maken voordat er gegeten wordt. Want dit moet je gewoon vast leggen voor je gevoel. Maar ja, ook jij kan er voor zorgen dat jij een super mooie gedekte tafel hebt.

Servies is overal te krijgen.

In deze tijd, kan je servies echt overal krijgen. En hoeft het ook niet eens voor een super dure prijs te zijn. Kijk naar de Hema, hier hebben ze super mooie servies stukken die je voor een leuk prijsje kan halen. Nou top toch?Dan heb je in ieder geval al wat elementen om een mooie gedekte tafel te maken. Wat je tegenwoordig ook veel ziet, en eigenlijk ook wel overal te halen is, is goud bestek. Super mooi natuurlijk. Het maakt het allemaal net een stukje chiquer. Wanneer je dan ook nog mooie bloemen op tafel plaatst, dan maak je het geheel helemaal af. Dit geeft gelijk een chique gevoel. Dat is natuurlijk wat je wilt wanneer je je best doet op het dekken van een tafel.